גלידת עיזים (3 עד 4 מנות)

פודינג טעים מאד בטעם של גלידת וניל מחלב עיזים שאכלנו פעם והחלטנו לשחזר ויהי מה. הצלחנו בגדול ובמקום להקפיא שמנו במקרר. פחות נזק לטחול!

אכילת מזון קפוא לא בריאה לנו, וגם מזון מהמקרר צריך להגיע לטמפרטורת החדר לפני שאוכלים אותו.

המצרכים:

חבילת פודינג וניל

400 עד 500 גרם יוגורט עיזים (אנחנו השתמשנו ביוגורט 400 גרם של גבינות השומרון)

למי שרוצה צבע ורוד- כדאי לאדות סלק מקולף בסיר עם 3 כפות מים על אש נמוכה למשך כשעה. מהנוזל האדום שהגיר ניתן לעשות צבע מאכל ורוד.

3 כפיות של מי סלק בהחלט יספיקו. כדאי להוסיף כפית של מי ורדים (תרכיז מתוק ולא התמצית בבקבוקון קטנטן) לפודינג הוורוד.

במקום מי סלק ניתן להשתמש בכף ריבת פירות כהה כמו דובדבנים ואז אין צורך במי ורדים.

לקישוט: 2 עד 3 תותים או כל פרי אדום אחר ואפשר גם עלי ורדים מסוכרים

 

הכלים:

קערת מערבלגלידת עיזים לאתר

וו הקצפה למערבל

מרית

3  או 4 גביעי קינוח עם רגל

מכשיר גיטרה לפריסת ביצים או סכין וקרש חיתוך

כפית

כף

 

אופן ההכנה:

מערבלים במערבל (מיקסר) את הפודינג עם היוגורט למשך כ- 2 דקות במהירות גבוהה (בשניות הראשונות מהירות נמוכה כדי למנוע השפרצה).

את מחצית כמות הפודינג המוכנה מוזגים ל- 3 גביעים.

את המחצית השניה מערבלים שוב עם 3 כפיות מי סלק ו- 2 כפות מי ורדים למי שרוצה (או עם הריבה).

מוזגים לאותם גביעים לצד או מעל לפודינג הלבן.

את התותים ניתן לפרוס במכשיר הגיטרה או בסכין.

מקשטים בפרוסות תותים, בדובדבנים או בעלי ורדים כל אחד מהגביעים.דחוס גלידת עיזים

 

הפוסט הבא
הפוסט הקודם

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שלח

 

סרטן

בדיקת ממוגרפיה תקינה

לאשה תושבת חו”ל התגלה גוש בשד. היא טופלה מרחוק פעם אחת. כמובן הקפידה על הנחיות התזונה שנתתי לה, והשתנתה ברמה הנפשית כמו שהנחיתי אותה. כעבור

קראו עוד »
מתכונים

ממתק לאורז

הממתק לאורז הוא אחד המאכלים האהובים ביותר על אורחינו. מכינים אותנו בשבתות ובחגים ולכבוד אורחים מיוחדים. קודם מכינים אורז טעים. האהוב עלינו הוא ‘שחרזד’, שהוא

קראו עוד »
דיכאון וחרדה

החזרת שמחה לנערה בדיכאון

נערה בת 16 הגיעה לטיפולי במצב עגום עם דיכאון ממושך. לאחר שהוסרו מזונות רעילים מתפריטה (מזונות שרגישה אליהם כמו חיטה) וטופלה בביו-אנרגיה חזרה אליה שמחת

קראו עוד »