דיסה קלה להכנה כארוחת בוקר או ערב מהירה וטעימה.
המצרכים:
כוס חלב שקדים/אורז (אפשר סויה למי שאינו רגיש לסויה)
8 תותים (אפשר במקום זה 4 כפיות גדושות ריבת פרי ללא סוכר)
4 כפות גדושות דיסת אורז לתינוקות (אנחנו אוהבים דיסת אורז עם קינואה של B&D)
כפית סוכר פירות או כף סוכר ענבים (רק אם הדיסה אינה מתוקה מספיק)
הכלים:
קערה
2 קעריות
צלחת
מזלג
כף
2 כפיות
אופן ההכנה:
מרסקים את התותים היטב במזלג בתוך צלחת שטוחה ומעבירים לקערה. אם אין תותים טריים ניתן לשים בקערה 4 כפיות גדושות ריבת פרי (תות, או דובדבן או כל פרי אדום אחר). בודקים שמיכל חלב השקדים/האורז סגור היטב, מנערים אותו קצת ומוזגים חצי כוס. מוסיפים לקערה ובוחשים בכף. מוסיפים דייסת אורז ומערבבים, עד שמקבלים דיסה חלקה ללא גושים. מחלקים או מוזגים את הכמות שווה בשווה ל-2 קעריות, ואוכלים עם כפית. אם הדייסה אינה נוזלית מספיק וסמיכה מדי ניתן להוסיף עוד 2 כפות או יותר חלב שקדים/אורז. אם אינה מתוקה מספיק ניתן להוסיף כפית סוכר פירות או כף סוכר ענבים. בגמר ההכנה אל תשכחו – יש לאסוף את הדובון פדינגטון מתחנת הרכבת, שהרי הדיסה היא עבור דובים!
אם לא מצאתם את פדינגטון, שימו לב: אין להשאיר את הדייסה ללא השגחה וללכת לטייל. אחרת, כשתשובו, תייבבו שמישהו אכל מהדייסה שלכם.