שיפודי פירות מפוארים

בעזרת חותכני עוגיות רצוי ממתכת חותכים פירות בצורות ומשחילים על שיפודים. נעזרנו בסכין חדה קטנה לעיצוב ספרות במלון.

בסיום ההכנה נועצים את השיפודים בפרי גדול כמו חצי אשכולית או חצי מלון.

אנחנו השתמשנו בקיץ ב: מלון, אבטיח, ענבים שחורים וירוקים.

אנחנו השתמשנו בחורף ב: בננה, תפוח, אגס. אפשר גם פלחי קלמנטינה אבל אותם לאכול בנפרד מהפירות האחרים.

רצוי להמנע מלערבב פירות מעונות שונות או מסוגים מאד שונים כמו קיווי ואפרסמון באותו שיפוד.

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שלח

 

גב, ברכיים, לחץ דם, מע' השתן והמין

זיהום בשתן

א' הגיע אלי מת"א עם מצוקה וסבל של צריבה בשתן מזה כמה שנים. במהלך שנים אלה ניסה לפתור את הבעיה בדרכים שונות כולל בחוץ לארץ,

קראו עוד »
ריפוי ואורח חיים בריא

מה מותר לאכול לרוב מטופלי

הלחמים שמרשה לחולי צליאק ולמי שזמנית אסור להם גלוטן הם רק 4 סוגי לחמים: "לחם כוסמת ירוקה" של "אנשי הלחם" מקיבוץ מורן, לחם כוסמת ירוקה

קראו עוד »