טחינה ורודה

גילוי נאות, לא המצאתי את המתכון לערבב סלק עם טחינה. לא אהבתי את הרעיון לטחון סלק ולערבבו בטחינה אלא השתמשתי רק במי הבישול של הסלק המרוכזים מאד והמתוקים.

מתכון קל הכנה. מבשלים סלק עם מעט מים על אש נמוכה. את מי הבישול מקררים ומערבבים (במקום מים) כמה שצריך עם טחינה גולמית. מוסיפים לימון, מלח, פלפל שחור, שום כתוש כמה שאוהבים והנה לכם ממרח טחינה בצבע ורוד מפתה. לשידרוג המתכון ערבבו על כל 2 כפות טחינה גולמית כף חמאת בוטנים 100%. הוסיפו נוזלים לפי הצורך. לא תאמינו עד כמה הטחינה  טעימה יותר.

בתיאבון!

הפוסט הבא
הפוסט הקודם

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שלח