פסטו

מתכון קל הכנה כשיש בלנדר חזק. בתוך שניות מוכן פסטו שווה ביותר.

 

המצרכים:

צרור בזיליקום טרי (כולל גבעולים)

4 שיני שום גדולות

1/4 כוס צנוברים

1/4 כוס שמן זית

1/4 כפית פלפל שחור

חצי כפית מלח

גזר מבושל – לא חובה. במקרה היה במקרר גזר קטן מבושל, הוספתי גם אותו, והפסטו הפך צבעוני ומתקתק יותר!

2 כפות זרעי דלעת – לא חובה

 

אופן ההכנה:

טוחנים הכל בבלנדר למרקם של כמעט מישחה.

בתיאבון!

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שלח

 

גב, ברכיים, לחץ דם, מע' השתן והמין

זיהום בשתן

א' הגיע אלי מת"א עם מצוקה וסבל של צריבה בשתן מזה כמה שנים. במהלך שנים אלה ניסה לפתור את הבעיה בדרכים שונות כולל בחוץ לארץ,

קראו עוד »
ריפוי ואורח חיים בריא

מה מותר לאכול לרוב מטופלי

הלחמים שמרשה לחולי צליאק ולמי שזמנית אסור להם גלוטן הם רק 4 סוגי לחמים: "לחם כוסמת ירוקה" של "אנשי הלחם" מקיבוץ מורן, לחם כוסמת ירוקה

קראו עוד »