המצרכים:
כוסמת ירוקה מושרית במים לשעתיים או נבוטה (כדי להנביט לא משרים ללילה כמו קטניות אלא רק לשעה. מעבירים למסננת ומשאירים ללא מים לילה שלם בארון חשוך)
6 סלרי גבעולים ועלים
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוזברה
3 כפות שמן זית
כפית קצח
חצי כפית כורכום
חצי כפית כמון טחון
1/4 כפית שום גבישי או כתוש
מעט מלח (עדיף לוותר)
מיץ מלימון שלם גדול או לסחוט 10 לימונים סיניים, לחתוך לקוביות קטנות את קליפתם ולהוסיף לסלט
1/4 כפית פלפל שחור טחון
לקישוט: חופן נדיב של חמוציות או גרגרי רימון
אופן ההכנה:
קוצצים גבעולים ועלים, מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים. מקשטים מלמעלה בחמוציות או בגרגרי רימון.