פלפלים בתחמיץ

קולים כמה פלפלים (אנחנו קלינו 7) רצוי מכמה צבעים (אדום, כתום, צהוב. כדאי להמנע מירוק כי פחות טעימים וגם שייכים למשפחת הסולניים). ניתן לקלות בתנור (בטמפרטורה גבוהה) או במחבת ללא שמן עד שמתרככים והקליפה שלהם נחרכת מעט. מסירים במשיכה קלה את רוב הקליפות ומכניסים למשרה. אם מגדילים כמות פלפלים יש להגדיל את חומרי המשרה בהתאם.

מצרכים למשרה:

3 שיני שום חצויות לאורך

כפית סוכר פירות (לא חובה)

שליש כוס חומץ סינתטי

חצי כפית מלח

כף שמן זרעי ענבים או שמן זית (לא חובה)

מעט עלי כוסברה ו/או פטרוזיליה קצוצים דק

אפשר להוסיף כף זרעי שומשום למי שרוצה.

מערבבים וזה מוכן לאכילה.

טעים עוד יותר אחרי לילה במקרר.

 

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שלח

 

גב, ברכיים, לחץ דם, מע' השתן והמין

זיהום בשתן

א' הגיע אלי מת"א עם מצוקה וסבל של צריבה בשתן מזה כמה שנים. במהלך שנים אלה ניסה לפתור את הבעיה בדרכים שונות כולל בחוץ לארץ,

קראו עוד »
ריפוי ואורח חיים בריא

מה מותר לאכול לרוב מטופלי

הלחמים שמרשה לחולי צליאק ולמי שזמנית אסור להם גלוטן הם רק 4 סוגי לחמים: "לחם כוסמת ירוקה" של "אנשי הלחם" מקיבוץ מורן, לחם כוסמת ירוקה

קראו עוד »