צ’ימיצ’ורי

מהיר הכנה! מכניסים לבלנדר 2 חבילות פטרוזיליה + ראש שום גדול מקולף. אם הבלנדר קטן מכניסים חצי כמות ואז עוד חצי כמות. טוחנים עד דק כמעט משחה. מוציאים את הפטרוזיליה. מכניסים פלפל אדום גדול (גמבה), בערך כפית גדושה מלח, כפית פלפל שחור, וטוחנים אבל לא דק אלא קצת גס. שהגמבה לא תיהפך למשחה. מכניסים הכל לקערה או לצנצנת וממלאים עד כדי כיסוי בחומץ ו- 2 כפות שמן זרעי ענבים. מערבבים ושמים במקרר, למרות שראיתי אנשים ששומרים בחוץ ולא מתקלקל להם. נפלא עם בשר על האש ועם אורז לבן.

הפוסט הבא
הפוסט הקודם

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שלח

 

סרטן

בדיקת ממוגרפיה תקינה

לאשה תושבת חו”ל התגלה גוש בשד. היא טופלה מרחוק פעם אחת. כמובן הקפידה על הנחיות התזונה שנתתי לה, והשתנתה ברמה הנפשית כמו שהנחיתי אותה. כעבור

קראו עוד »
מתכונים

ממתק לאורז

הממתק לאורז הוא אחד המאכלים האהובים ביותר על אורחינו. מכינים אותנו בשבתות ובחגים ולכבוד אורחים מיוחדים. קודם מכינים אורז טעים. האהוב עלינו הוא ‘שחרזד’, שהוא

קראו עוד »
דיכאון וחרדה

החזרת שמחה לנערה בדיכאון

נערה בת 16 הגיעה לטיפולי במצב עגום עם דיכאון ממושך. לאחר שהוסרו מזונות רעילים מתפריטה (מזונות שרגישה אליהם כמו חיטה) וטופלה בביו-אנרגיה חזרה אליה שמחת

קראו עוד »