מהיר הכנה! מכניסים לבלנדר 2 חבילות פטרוזיליה + ראש שום גדול מקולף. אם הבלנדר קטן מכניסים חצי כמות ואז עוד חצי כמות. טוחנים עד דק כמעט משחה. מוציאים את הפטרוזיליה. מכניסים פלפל אדום גדול (גמבה), בערך כפית גדושה מלח, כפית פלפל שחור, וטוחנים אבל לא דק אלא קצת גס. שהגמבה לא תיהפך למשחה. מכניסים הכל לקערה או לצנצנת וממלאים עד כדי כיסוי בחומץ ו- 2 כפות שמן זרעי ענבים. מערבבים ושמים במקרר, למרות שראיתי אנשים ששומרים בחוץ ולא מתקלקל להם. נפלא עם בשר על האש ועם אורז לבן.
סרטן
בדיקת ממוגרפיה תקינה
לאשה תושבת חו”ל התגלה גוש בשד. היא טופלה מרחוק פעם אחת. כמובן הקפידה על הנחיות התזונה שנתתי לה, והשתנתה ברמה הנפשית כמו שהנחיתי אותה. כעבור