שיפודי פירות מפוארים

בעזרת חותכני עוגיות רצוי ממתכת חותכים פירות בצורות ומשחילים על שיפודים. נעזרנו בסכין חדה קטנה לעיצוב ספרות במלון.

בסיום ההכנה נועצים את השיפודים בפרי גדול כמו חצי אשכולית או חצי מלון.

אנחנו השתמשנו בקיץ ב: מלון, אבטיח, ענבים שחורים וירוקים.

אנחנו השתמשנו בחורף ב: בננה, תפוח, אגס. אפשר גם פלחי קלמנטינה אבל אותם לאכול בנפרד מהפירות האחרים.

רצוי להמנע מלערבב פירות מעונות שונות או מסוגים מאד שונים כמו קיווי ואפרסמון באותו שיפוד.

הפוסט הבא
הפוסט הקודם

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שלח