ממרח קשיו (גבינה טבעונית)

אנו קוראים לממרח גבינת קשיו. המרקם והטעם ממש כמו גבינת שמנת איכותית אבל טבעונית.

טוחנים קשיו לא קלוי דק מאד במטחנת תבלינים

מוסיפים:

מים רתוחים שקוררו

שום כתוש (2 עד 3 שיניים)

2 עד 3 כפיות בצל מיובש

מעט מאד פפריקה אדומה מתוקה (רבע כפית, אם יותר אז זה מר)

מעט פלפל שחור גרוס טרי

מעט מאד מלח

קמצוץ עלי ריחן שקטפנו מהאדנית וחתכנו דק מאד (אפשר גם רחן מיובש)

לערבב, לטעום ולתקן תיבול איך שרוצים.

לבכות מתענוג כמה שהטעם מרוכז ושווה. לאחסן במקרר.

כדאי להזמין אורחים לטעום, ולשאול אותם ממה עשויה הגבינה. תצחקו מהתשובות.

הפוסט הבא
הפוסט הקודם

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שלח