ממרח שום ועשבי תיבול (חמאה טבעונית)

מערבבים יחד ללא בישול: שמן קוקוס מכבישה קרה (בחורף צריך קצת לחממו כדי שיהיה נוזלי), כפית ריחן מיובש וטחון או טרי וקצוץ, חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור טחון, חצי כפית עד כפית גבישי שום. מאחסנים במקרר בקופסה של מוצר דומה כמו ויקול או אוליביה, וככה זוכרים מה יש בקופסה. ממרח נפלא וטעים בכל עת במיוחד על תפוחי אדמה ממדורת ל”ג בעומר או בטטות אפויות או על לחמניות 5 דקות.

אפשר במקום שמן קוקוס להשתמש בשמן זית כתית מעולה. ניסינו עם כוסברה ושום טריים ויצא ממרח מעולה. יש לאחסן במקרר.

הפוסט הבא
הפוסט הקודם

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שלח