פלפלים בתחמיץ

קולים כמה פלפלים (אנחנו קלינו 7) רצוי מכמה צבעים (אדום, כתום, צהוב. כדאי להמנע מירוק כי פחות טעימים וגם שייכים למשפחת הסולניים). ניתן לקלות בתנור (בטמפרטורה גבוהה) או במחבת ללא שמן עד שמתרככים והקליפה שלהם נחרכת מעט. מסירים במשיכה קלה את רוב הקליפות ומכניסים למשרה. אם מגדילים כמות פלפלים יש להגדיל את חומרי המשרה בהתאם.

מצרכים למשרה:

3 שיני שום חצויות לאורך

כפית סוכר פירות (לא חובה)

שליש כוס חומץ סינתטי

חצי כפית מלח

כף שמן זרעי ענבים או שמן זית (לא חובה)

מעט עלי כוסברה ו/או פטרוזיליה קצוצים דק

אפשר להוסיף כף זרעי שומשום למי שרוצה.

מערבבים וזה מוכן לאכילה.

טעים עוד יותר אחרי לילה במקרר.

 

הפוסט הבא
הפוסט הקודם

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שלח