מתכון קל הכנה. מוסיפים את הרוטב לפסטה ללא גלוטן לאחר הכנתה עם מעט מים כדי כיסוי ולא סיר מלא מים. ככה לא שופכים את המים עם המינרלים והוויטמינים של הפסטה. הטעימה והמזינה ביותר היא מקמח אורז מלא.
המצרכים:
שקית ערמונים קלופים בואקום
כף בצל מטוגן מיובש
חצי כפית שום גבישי
קורט פלפל שחור (לאוהבי פיקנטיות – שליש כפית)
רבע כפית אגוז מוסקט טחון
בערך שליש עד חצי כוס מים
אופן ההכנה:
לערבל את כל החומרים בממחה (בלנדר) עד שמתקבלת מישחה די חלקה. הרוטב מוכן. בתיאבון!