דלעת מתוקה לראש השנה

דלעת היא ירק מופלא וענק שמסמל רחם. מומלץ מאד לנשים שסובלות מבעיות ברחם. המקור הנפשי לבעיה הוא כמעט תמיד בעיה ביחסים עם אמא. רוב בעיות הפוריות ללא קשר לרחם אלא לכליות ולמוח, ולפעמים לבלוטת התריס.

קחו מתכון לדלעת מתוקה לראש השנה עם כמות סוכר מופחתת. על כל קילו דלעת חתוכה למשולשים או לריבועי 4X5 ס"מ בערך שמים בסיר רחב מאד רבע קילו סוכר, 3 כפות חומץ סינתטי, 3 מקלות קינמון, 4 מסמרי ציפורן, 4 תרמילי הל, 2 כוכב אניס 6 גרגרי פלפל אנגלי שלם. מבשלים בערך שעתיים והופכים מדי פעם. אחרי צמצום הנוזל שהופך לבועות מרובות של קצף כנראה שהדלעת מוכנה. מוסיפים 2 סוכר וניל ואז מיץ מלימון שלם בוחשים ומצנצנים (שמים בצנצנת) או שמים בכלי הגשה יפה.

בתיאבון!

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שלח

 

מתכונים

נא או מבושל?

הגענו למסקנה מרתקת: ברוקולי וקישוא טעימים פי אלף בעודם נאים ולא מבושלים! קישוא יותר מתוק ויותר קריספי ממלפפון. אנחנו מכורים לקישואים! את הברוקולי הצעיר שבתמונה

קראו עוד »